یکشنبه ۲۶ اسفند ۰۳

آرشیو اسفند ماه 1397

طراحی سایت و تولید نرم افزارهای تحت وب

پنج استفاده اشتباه در CRM

۱,۶۲۳ بازديد

پنج استفاده اشتباه در CRM

زمانی‌که از نرم افزار CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) به‌درستی استفاده شود، روشی خوب برای ذخیره حجم زیادی از اطلاعات، مدیریت حساب‌ها، مشاهده روندها و فروش مفید ارائه می‌دهد.در مقابل، استفاده نادرست از این سیستم و اشتباه در CRM می‌تواند آسیب زیادی به شهرت شرکت و روابط‌تان با مشتری وارد کند.

در این قسمت شما پنج استفاده اشتباه در CRM را می‌خوانید و راه‌حل‌هایی برای برطرف‌کردن آن‌ها یاد می‌گیرید.

استفاده نکردن از آن

به‌روزرسانی نکردن آن

ارائه ندادن آموزش کافی به کارمندان

ثبت نکردن همه اطلاعات

نداشتن سیستم CRM پیشگیرانه

 

۱-استفاده نکردن از آن

اغلب، فروشنده‌هایی از نرم افزار CRM استفاده می‌کنند که در سفر هستند.‌ قبل از این‌که آن‌ها زمانی را به آماده‌شدن برای جلسه‌های روزهای بعدی اختصاص دهند، ممکن است نصف روزشان را صرف رفتن به نزد مشتری احتمالی کنند و بقیه روز را در جلسه بگذارند. به‌دلیل مشغله کاری، آن‌ها اغلب برای ثبت کارهای انجام‌شده در نرم افزار CRM زمان کافی ندارند زیرا همیشه در این فکر هستند که کار بعدی که باید انجام دهند، چیست.

به‌نظر بدیهی می‌آید ولی یکی از روش‌هایی که از طریق آن می‌توان این مشکل را دور زد، این است که مطمئن باشید وارد‌کردن گزارش‌‌های جلسه‌های کاری در سیستم CRM، یکی از بخش‌های برنامه‌ریزی شده برای برنامه روتین تیم است.

شرکتی که من قبلاً در آن کار می‌کردم، قانونی داشت که باید گزارش جلسه‌ها را ظرف مدت ۴۸ ساعت باید تایپ می‌کردیم، در نرم افزار CRM ثبت می‌کردیم و سپس آن را به مدیریت مرتبط با آن ایمیل می‌کردیم.

انجام‌ دادن این کارها اصلاً سخت نیست، تنها بخش سخت آن عادت‌کردن به این سیستم است که به نسبت سریع اتفاق می‌افتد.

یکی دیگر از روش‌ها برای انجام این کار، استفاده از «قانون کمربند ایمنی» است؛ اگر در طول جلسه برای به‌روز‌رسانی گزارش‌ها یا جزئیات مرتبط زمان کافی ندارید، مطمئن شوید که این کار را قبل از آن‌که کمربند ایمنی خود را ببندید و شروع به رانندگی کنید، انجام دهید.

۲-به‌روزرسانی نکردن آن

سیستم CRM باید به‌طور مداوم به‌روزرسانی شود تا اطمینان کافی حاصل کند که کاربرها بهترین تجربه را از این سیستم به‌دست می‌آورند.‌ این کار به‌اندازه وارد‌کردن اطلاعات، بسیارمفید است.

به نرم افزار CRM خود مثل ماشین فکر کنید. آیا شما در موتور بنزینی ماشین، گازوئیل می‌ریزید؟ همین موضوع برای داده‌ها نیز صدق می‌کند. کیفیت پایین داده‌ها می‌تواند سیستم CRM شما را به نابودی بکشاند.

یکی از روش‌هایی که از طریق آن می‌توانید مطمئن شوید که نرم افزار CRM شما تا حد ممکن خوب کار می‌کند، این است که آن را هر از گاهی به‌طور کامل پاکسازی کنید. یکی از کارفرماهای قبلی من، انترن بازاریابی را استخدام کرده‌ بود که هر از گاهی سیستم را پاکسازی کند و مطمئن شود که داده‌ها هنوز دقیق هستند. داده‌هایی که شامل آدرس ایمیل‌ها و عنوان شغل کارمندان و حتی کارمندانی که هنوز در آن شرکت کار می‌کردند، می‌شد.

 

۳-ارائه ندادن آموزش کافی به کارمندان

اگر زمانی در جایگاه شغلی بودید که شرکت‌تان در یک سیستم جدید CRM سرمایه‌گذاری کرده‌بود، بدون شک روزهایی را به‌یاد می‌آورید که آموزش آن را تجربه کردید؛ در آن زمان بهترین دستور‌العمل‌های تمرینی به شما ارائه شد و از این‌که دیگر نیاز نبود تا مدیریت فنی سیستم را به‌عهده بگیرید، هیجان‌زده بودید.

در آن زمان شما برای شروع استفاده از این نرم‌افزار در جایگاه بسیار خوبی قرار داشتید زیرا اطلاعات خوبی درمورد استفاده بهینه از این سیستم به شما ارائه شده‌بود.

بعد از یک سال جذابیت این سیستم از بین می‌رود. کارمندان قدیمی کم کم از شرکت می‌روند و متوجه می‌شوید که کارمندان جدید از آموز‌ش‌هایی که شما دیده‌اید، بهره‌ای نبرده‌اند و احتمالاً به‌اندازه شما سیستم CRM را سیستمی عالی نمی‌بینند. احتمالاً آن‌ها حتی نمی‌فهمند که این سیستم چقدر اهمیت دارد و همین‌طور که زمان می‌گذرد این چرخه، وضعیت بدتری پیدا می‌کند.

یکی از روش‌های خوب برای مقابله با این مشکل، ایجاد قهرمان CRM است.‌ فردی که سیستم را به‌اندازه مادرش دوست داشته‌باشد و در نتیجه اگر با آن بدرفتاری شود، از آن دفاع کند.

اشتباه در CRM

قهرمان CRM باید مطمئن شود که سیستم به بهترین شکل ممکن کار می‌کند. آن‌ها به تازه‌واردها آموزش می‌دهند و فرد متخصصی وجود دارد که هر زمان که کارمندی سوالی داشته‌باشد می‌توانند از او بپرسند. همچنین به آن‌ها زمان بدهید تا سیستم را به‌طور کامل بررسی کنند و احتمالاً غافلگیر می‌شوید زیرا ویژگی‌هایی را پیدا می‌کنید که درحال حاضر از‌ آن استفاده نمی‌کنید ولی می‌توانند در آینده به شما کمک کنند.

 

برای مطالعه‌ی ادامه‌ی متن به اشتباه در CRM در بلاگ پارمیسافت مراجعه کنید.

چگونه با وردپرس در Google PageSpeed Insights امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ بگیریم؟

۱,۸۳۱ بازديد

غیر عادی نیست که مشتریان یک شرکت از توسعه‌دهنده‌ی وردپرس خود بخواهند تا امتیاز Google PageSpeed Insights آن‌ها را افزایش دهد. گوگل بازاریابی خوبی برای این ابزار انجام می‌دهد و بیشتر مصرف‌کنندگان متوجه نمی‌شوند که امتیاز کامل، پایان همه چیز نیست. گاهی اوقات این قضیه خیلی آدم را اذیت می‌کند. با همه‌ی این‌ها، امروز می‌خواهیم چند نکته و استراتژی را با شما در میان بگذاریم که می‌تواند به شما کمک کند تا با وب‌سایت وردپرس خود از ابزار Google PageSpeed Insights امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ بگیرید.

  • Google PageSpeed Insights چقدر مهم است؟
  • امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ در Google PageSpeed Insights با هاست (میزبانی) اشتراکی
  • سایر اصلاحات PageSpeed
 

ابزار Google PageSpeed Insights چقدر مهم است؟

ابزار Google PageSpeed Insights یک ابزار سنجش عملکرد وب توسط گوگل است و به شما کمک می‌کند تا به سادگی با پیروی از بهترین روش‌های توسعه‌ی وب، راهکارهایی را برای سریع‌تر شدن و موبایل-فرندلی شدن سایت خود شناسایی کنید. اما نکته‌ی بسیار مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که نباید همیشه برای رسیدن به امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ وسواس به خرج دهید. اصلاً ممکن است که بسته به ساختار و نحوه‌ی تنظیمات وب‌سایت وردپرس شما، چنین کاری در همه‌ی حالات ممکن نباشد. با وجود این همه پوسته‌ی چندمنظوره و سایت‌های حاوی اسکریپت‌های خارجی، به سادگی قادر نخواهید بود تا زمان خود را صرف به دست آوردن امتیاز کامل کنید؛ که البته این قضیه کاملاً قابل قبول است.

توصیه‌ی ما این است که بیشتر به سرعت سایت خود نگاه کنید تا این امتیازات. امتیاز ابزارهایی مثل Pingdom، GTMetrix و Google PageSpeed Insights می‌تواند شما را به گمراهی بکشاند. به خصوص این که بعضی از آن‌ها هنوز حتی از HTTP/2 نیز پشتیبانی نمی‌کنند. آنچه که واقعاً اهمیت دارد این است که از بارگیری سریع سایت خود و همچنین از عملکرد ادراک‌شده‌ی آن اطمینان یابید. عملکرد ادراک‌شده، احساس کاربر از سرعت بارگیری سایت شماست.

 

آیا گوگل در سئو و فاکتور رتبه‌بندی سرعت صفحه از PageSpeed Insights استفاده می‌کند یا مقدار خام سرعت پاسخ‌گویی؟

این سوال جالبی بود که توسط یک سئوکار در FDP Group Leeds مطرح شد و در Search Engine Roundtable نیز مورد بحث قرار گرفت. گری ایلیس (Gary Illyes) تحلیل‌گر تمایلات وب‌مسترها در گوگل به این شکل پاسخ داد که «به نظرم هر دو تأثیرگذار است».

یکی از دلایل عمده‌ی آن این است که اغلب اگر وب‌سایت کندی داشته باشید، به احتمال خیلی زیاد هشدارهای زیادی هم در Google PageSpeed Insights خواهید داشت. بسیاری از توصیه‌های این ابزار رابطه‌ی نزدیکی با زمان پاسخ‌گویی شما دارد. لزوماً رابطه‌ی ۱۰۰% مستقیمی بین آن‌ها برقرار نیست، اما آنچه که گری به احتمال زیاد قصد دارد بگوید این است که اگر وب‌سایت کندی دارید، بله، احتمالاً روی رتبه‌بندی شما تأثیرگذار است.

 

کسب امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ روی هاست اشتراکی

به نظرمان رسید که جالب می شود اگر کمی پوسته‌ی ۲۰۱۷ را در وردپرس ۴٫۷ بررسی کنیم. این اولین پوسته‌ی پیش‌فرض در وردپرس است که به جای وبلاگ‌های معمولی، برای کسب‌وکارها ساخته شده است و این خیلی هیجان‌انگیز است! پس امروز می‌خواهیم به شما نشان دهیم که چگونه امتیاز کامل ۱۰۰/۱۰۰ را هم روی دسکتاپ و هم روی موبایل بگیرید. ما ابزارها و خدمات متداولی را که خیلی از سایت‌های وردپرس استفاده می‌کنند، نصب کرده‌ایم؛ چیزهایی مثل گوگل آنالیتیکس، Akismet، سئو یاهست، و غیره. ما آزمایش‌های خودمان را هم روی یک هاست اشتراکی ارزان و هم روی سایتی که از Google Cloud استفاده می کند انجام داده ایم تا به شما نشان دهیم که چقدر تفاوت بین محیط‌های میزبانی بهینه‌ی Google Cloud و اشتراکی وجود دارد.

اگرچه این سایت خیلی کوچک است، اما مبنای خوبی برای درک نحوه‌ی کار Google PageSpeed Insights است.

 

امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ در Google PageSpeed Insights با هاست اشتراکی

سایت آزمایشی ما، یک سایت با وردپرس ۴٫۷ و با پوسته‌ی ۲۰۱۷  است که بر روی یک هاست اشتراکی ارزان و محبوب (آپاچی) قرار گرفته است. SSL فعال است و پلاگین‌های زیر نصب هستند.

  • Yoast SEO
  • Akismet

به علاوه گوگل آنالیتیکس نیز در بخش فایل header.php  اجرا می‌شود. تنها تغییری که ایجاد کرده‌ایم، اضافه کردن یک تصویر برجسته به پست پیش‌فرض «Hello world!» است. ما این سایت را به Google PageSpeed Insights دادیم و بدون هیچ کار اضافه‌ای، امتیاز ۱۰۰/۶۹ برای دسکتاپ و ۱۰۰/۵۸ برای موبایل به دست آمد. پس حتماً لازم است چیزهایی را بهبود دهیم. اجازه بدهید تا هر یک را بررسی کنیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم آن را اصلاح کنیم.

 

رتبه google pagespeed insights

 

فعال کردن فشرده‌سازی

کار خود را با دسکتاپ شروع می‌کنیم، چون خیلی از اصلاحات برای موبایل هم به کار می‌آیند. اولین توصیه‌ی Google PageSpeed Insights که باید به آن عمل کنیم، هشدار فعال کردن فشرده‌سازی است.

فعالسازی فشرده سازی

برای حل این مشکل بر طبق سفارش گوگل باید فشرده‌سازی Gzip را فعال کنیم.

تمام مرورگرهای مدرن، از فشرده‌سازی Gzip پشتیبانی کرده و برای تمامی درخواست‌ها به صورت خودکار درباره‌ی آن مذاکره می‌کنند. فعال کردن فشرده‌سازی Gzip می‌تواند حجم پاسخ انتقالی را به میزان ۹۰% کاهش دهد، که به نوبه‌ی خود موجب کاهش چشمگیر زمان بارگیری آن منبع، کاهش مصرف داده‌ی سرویس‌گیرنده و بهبود زمان اولین نمایش صفحات شما می‌شود.

دو راه برای این کار وجود دارد. اولین و ساده‌ترین راه، استفاده از یک پلاگین کش با قابلیت فعال کردن Gzip است. مثلاً WP Rocket قواعد فشرده‌سازی Gzip را با استفاده از ماژول mod_deflate به صورت خودکار در فایل .htaccess اضافه می‌کند. W3 Total Cache هم در بخش عملکرد خود امکان فعال کردن این فشرده‌سازی را ارائه می‌دهد.

دومین راه فعال کردن فشرده‌سازی Gzip، ویرایش فایل .htaccess است. بیشتر هاست‌های اشتراکی از آپاچی استفاده می‌کنند که در آن می‌توانید به سادگی کد زیر را به فایل .htaccess خود اضافه کنید. فایل .htaccess را می‌توانید از طریق FTP در ریشه‌ی سایت وردپرس خود بیابید.

اضافه کردن کد زیر به .htaccess:

حواستان باشد که این کد را در زیر محتوای فعلی فایل .htaccess خود اضافه کنید؛ مانند شکل زیر:

 

اضافه کردن کد gzip

اگر از NGINX استفاده می‌کنید، به سادگی کد زیر را به فایل nginx.conf خود اضافه کنید.

ابزاری مثل Check Gzip Compression می‌تواند میزان صرفه‌جویی بایت را حاصل از فعال کردن فشرده‌سازی Gzip، نشان دهد. تصویر زیر مثالی از میزان صرفه‌جویی ما در سایت آزمایشی است.

 

فشرده سازی gzip

 

اگر سایت خود را دوباره به Google PageSpeed Insights بدهیم، می‌بینیم که هشدار فشرده‌سازی Gzip حذف شده و امتیاز دسکتاپ ما از ۱۰۰/۶۹ به ۱۰۰/۸۰ و امتیاز موبایل از ۱۰۰/۵۸ به ۱۰۰/۶۷ افزایش یافته است.

 

بعد از فشرده سازی gzip

 

بهینه‌سازی تصاویر

توصیه‌ی بعدی Google PageSpeed Insights که باید به آن عمل کنیم، هشدار بهینه کردن تصاویر است.پست پیش‌فرض «Hello world!» تصویری درون خود دارد که موجب این پیغام خطا شده است.

 

بهینه سازی تصویر

این هشدار بسیار مهم و مفید است. بر اساس HTTP Archive در نوامبر ۲۰۱۶، ۶۵% وزن کلی صفحات را تصاویر تشکیل می‌دهند. بهینه‌سازی تصاویر یکی از ساده‌ترین راه‌های بهبود عملکرد وب‌سایت وردپرس شماست.

دو راه برای اصلاح این مشکل دارید. اولی، استفاده از یک پلاگین بهینه‌سازی تصویر است. در حقیقت یک پلاگین می‌تواند تمامی محتوای رسانه‌ای وردپرس شما را پیمایش کرده و به یک باره آن‌ها را بهینه کند. به علاوه، هنگام بارگذاری نیز فایل‌ها را به صورت خودکار بهینه خواهد کرد. راهنمای کاملی درباره‌ی بهینه‌سازی تصاویر در وردپرس وجود دارد. چند مورد از محبوب‌ترین پلاگین‌های بهینه‌سازی تصویر عبارتند از:

این پلاگین‌ها مشکل را برطرف می‌کنند. علاوه بر این‌ها، می‌توانید تصاویر را پیش از بارگذاری در ابزاری مانند Adobe Photoshop، Gimp، یا Affinity Photo فشرده‌سازی کنید. در شکل زیر، تصویری را که باعث نمایش این هشدار می‌شود، مشاهده می‌کنید. می‌توانیم آن را از قبل با کوچک کردن و پایین آوردن کیفیت، فشرده کنیم. بهتر است که تصاویر خود را تا حد امکان کوچک کنید. این تصویر در ابتدا ۲٫۳۲ MB بوده، اما بعد از کوچک کردن و فشرده‌سازی، به ۹۹٫۳۸ KB کاهش یافته است. به خاطر داشته باشید که همیشه بهتر است تصاویر را در اندازه‌ی لازم بارگذاری کنید و برای تغییر اندازه‌ی آن‌ها به CSS اتکا نکنید. این کار سایت شما را کند می‌کند.

فشرده سازی تصویر با affinity photo

 

اگر سایت خود را دوباره در Google PageSpeed Insights بررسی کنیم، می‌بینیم که هشدار بهینه‌سازی تصاویر حذف شده و این کار امتیاز دسکتاپ ما را از ۱۰۰/۸۰ به ۱۰۰/۸۸ و امتیاز موبایل را از ۱۰۰/۶۷ به ۱۰۰/۷۳ افزایش داده است. داریم پیشرفت می‌کنیم!

 

بعد از فشرده سازی تصویر

 

حذف جاوااسکریپت و CSS بلوکه‌کننده‌ی نمایش در محتوای بالای صفحه

توصیه‌ی بعدی Google PageSpeed Insights که باید به آن عمل کنیم، هشدار حذف جاوااسکریپت و CSS بلوکه‌کننده‌ی نمایش در محتوای بالای صفحه است.

 

ابزار کش گوگل آنالیتیکس

 

زمانی که یک صفحه توسط مرورگر بارگیری می‌شود، معمولاً منابع جاوااسکریپت و CSS تا بارگیری کامل و پردازش توسط مرورگر، از نمایش صفحه جلوگیری می‌کنند. بعضی از منابع لازم است که قبل از نمایش هر چیزی بر روی صفحه، بارگیری و پردازش شوند. با این وجود، بسیاری از منابع CSS و جاوااسکریپت به صورت شرطی هستند – یعنی تنها در شرایط خاصی اعمال می‌شوند – یا شاید هم به سادگی برای نمایش محتوای بالای صفحه نیاز نباشند. برای ایجاد سریع‌ترین تجربه‌ی ممکن برای کاربران خود، باید تلاش کنید تا تمامی منابع بلوکه‌کننده‌ی نمایش را که برای محتوای بالای صفحه نیاز نیستند، حذف کنید.

 

گوگل در مورد جاوااسکریپت بلوکه‌کننده‌ی نمایش، سه توصیه دارد:

  • اگر جاوااسکریپت زیادی ندارید، می‌توانید آن را درون خطی (inline) کنید تا از این هشدار خلاص شوید. می‌توانید جاوااسکریپت را با پلاگین Autoptimize درون خطی کنید. به هر حال این روش فقط برای وب‌سایت‌های بسیار کوچک جواب می‌دهد. بیشتر سایت‌های وردپرس آن قدر کد جاوااسکریپت دارند که انجام دادن این کار، اتفاقاً ممکن است سایت شما را کندتر کند.
  • دومین راه، بارگیری ناهمزمان جاوااسکریپت است. در حقیقت جاوااسکریپت async، فایل را در هنگام تجزیه‌ی parse) HTML) بارگیری کرده و فقط در صورت تکمیل بارگیری فایل، تجزیه‌کننده‌ی HTML را برای اجرای خود متوقف می‌سازد.
  • سومین راه، تعویق جاوااسکریپت است. مشخصه‌ی defer همچنین فایل را در طول تجزیه‌ی HTML دانلود می‌کند، اما تنها بعد از تکمیل تجزیه آن را اجرا می‌کند. به علاوه تمامی اسکریپت‌های حاوی این مشخصه به ترتیب حضور در صفحه اجرا خواهند شد. در مورد تفاوت‌های ناهمزمانی و تعویق بیشتر بخوانید.

در این مثال می‌خواهیم کدهای جاوااسکریپت خود را Async کنیم. به این منظور از یک پلاگین رایگان به نام Async JavaScript استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید این پلاگین را از طریق آرشیو وردپرس دانلود کنید یا آن را مستقیماً در داشبورد وردپرس خودتان در قسمت «پلاگین‌ها > افزودن پلاگین جدید» جست‌وجو کنید. این پلاگین در هنگام نگارش این مطلب، بیشتر از ۹٫۰۰۰ نصب فعال دارد و امتیاز ۲/۴ از ۵ ستاره را به خود اختصاص داده است. اساساً این پلاگین مشخصه‌ی «async» یا «defer» را به تمامی کدهای جاوااسکریپت که با استفاده از تابع wp_enqueue_script وردپرس بارگیری می‌شوند، اضافه می‌کند. توسعه‌دهنده‌ی این پلاگین یک نسخه‌ی پولی هم ارائه داده که در آن می‌توانید اسکریپت‌های مورد نظر خود را برای async یا defer انتخاب کنید.

مثال Async
 

مثال Defer

 

بعد از نصب، با مراجعه به بخش تنظیمات، به سادگی جاوااسکریپت Async را فعال کنید.

 

گوگل آنالیتیکس محلی

و حذف اسکریپت برای سایت‌های بزرگ‌تر می­تواند مفید باشد. البته می‌توانید نسخه‌ی پولی این پلاگین را نیز خریداری کنید. اگرچه ما در این مثال به این امکانات نیاز نداریم، اما اگر سایت شما کدهای جاوااسکریپت زیادی دارد، تنظیم همه‌ی آن‌ها به async یا defer به احتمال زیاد، جایی مشکلی پدید می‌آورد. در این موارد باید بررسی کنید که روی کدام کدها می‌توانید این کار را انجام دهید.

 

حذف جاوا اسکریپت async

 

اگر نمی‌خواهید برای این کار از یک پلاگین استفاده کنید، راه‌های دیگری هم هست. مثلاً می‌توانید کد زیر را به فایل functions.php خود اضافه کنید.

اضافه کردن کد زیر به functions.php
 

افزودن async یا defer بدون پلاگین:

  • Async با استفاده از WordPress Enqueue
  • افزودن مشخصه‌های defer و async به جاوااسکریپت بلوکه‌کننده‌ی نمایش در وردپرس

بار دیگر سایت خود را در Google PageSpeed Insights بررسی می‌کنیم و می‌بینیم که مشکل Render-blocking جاوااسکریپت ، تصحیح شده و فقط هشدار بهینه‌سازی تحویل  (Optimize CSS delivery warning) باقی مانده است.

 

بهینه سازی تحویل css

 

همان‌طوری که می‌بینید، اولین چیزی که باید بهینه کنیم، فونت‌های گوگل هستند (fonts.googleapis.com) . به طور پیش‌فرض CSS بلوکه‌کننده‌ی نمایش (render-blocking) است و این شامل CSS فونت‌های وب هم می‌شود. برای تصحیح این مورد، پلاگین رایگان Disable Google Fonts را نصب می‌کنیم. همین اواخر، میلان دینیچ (Milan Dinić) سازنده‌ی این پلاگین، فونت Twenty Seventeen Libre Franklin را نیز اضافه کرد. واضح است که بعد از نصب پلاگین، فونت‌های گوگل در سایت شما نمایش داده نخواهد شد. پس بایستی به سایت فونت‌های گوگل رفته و کد جاسازی (embed) را به صورت دستی دریافت کنید. ما وزن‌های پیش‌فرض پوسته‌ی ۲۰۱۷ را انتخاب می‌کنیم.

سپس باید این کد را به فایل footer.php، درست قبل از تگ اضافه کنید. نکته این که این روش، منجر به پدیده‌ی FOUT می‌شود؛ یعنی این که تا قبل از اعمال فونت‌های مد نظر شما، نوشته‌های بدون سبک (style) برای مدت کوتاهی نمایش داده می‌شوند. اما از طرف دیگر، مشکل بلوکه‌کنندگی را نیز برطرف می‌کند. بایستی در مورد سایت خودتان تصمیم بگیرید که آیا FOUT یک تجربه‌ی کاربری قابل قبول برای بازدیدکنندگان شما هست یا خیر. علاوه بر آن، می‌توانید از Web Font Loader گوگل استفاده کنید.

 

فونت فوتر وردپرس

اگر بار دیگر سایت خود را در Google PageSpeed Insights بررسی کنیم، خواهیم دید که در هشدار بهینه‌سازی تحویل CSS، فقط یک چیز باقی مانده است و آن فایل style.css است.

 

بهینه سازی تحویل css

 
 
 

پلاگین Autoptimize

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای تصحیح این ایراد، استفاده از یک پلاگین رایگان وردپرس با عنوان Autoptimize است که توسط فرانک گوسنس (Frank Goossens) توسعه یافته است.

 

پلاگین autoptimize

این پلاگین خیلی سبک است و صرفاً ۱۷۶ KB است. در هنگام نگارش این مقاله، این پلاگین ۴۰۰٫۰۰۰ نصب فعال دارد و امتیاز ۵/۴ از ۵ ستاره را به خود اختصاص داده است. این پلاگین در تلفیق اسکریپت‌ها، کوچک کردن (minification)، هِدِرهای expires و انتقال استایل­ها به هدر و اسکریپت‌ها به فوتر، به شما کمک می‌کند. این پلاگین کاملاً با پلاگین Async JavaScript که قبلاً استفاده شد، سازگار است.

بعد از نصب پلاگین، به بخش تنظیمات رفته و گزینه‌ی «Optimize CSS Code» (بهینه‌سازی کد CSS) را انتخاب کنید. سپس به بخش تنظیمات پیشرفته بروید و گزینه‌های «Aggregate inline CSS» (تجمیع CSSهای درون خطی) و «Inline All CSS» (درون خطی کردن تمام CSSها) را نیز فعال کنید. توجه داشته باشید که بسته به پوسته‌ی مورد استفاده‌ی شما، ممکن است این روش توصیه نشود. در حقیقت، درون خطی کردن می‌تواند برای سایت‌های بزرگ، بد باشد و در این مواقع بهتر است که به سادگی، این هشدار به خصوص را در Google PageSpeed Insights نادیده بگیرید. به یاد داشته باشید که با HTTP/2، گاهی اوقات الحاق می‌تواند باعث کند شدن سایت شما شود.

 

برای مطالعه ادامه متن به ابزار Google PageSpeed Insights در بلاگ پارمیسافت مراجعه کنید.

پنج مزیت نرم افزار CRM برای توزیع کننده‌ها

۱,۶۱۵ بازديد

پنج مزیت نرم افزار CRM برای توزیع کننده‌ها

سیستم‌های مدیریت روابط مشتری (CRM) به‌سرعت درحال تبدیل به روشی مهم برای بسیاری از شرکت‌ها (در اشکال و ابعاد مختلف) است. سیستم مدیریت روابط مشتری راه آسانی برای شرکت‌هاست تا بتوانند در حیطه کاری‌شان سرآمد باشند و مشتریان خود را حفظ کنند. بنابراین مزیت‌های بیشمار نرم افزار CRM نشان می‌دهد که همه کسب‌وکار‌ها باید از این نرم افزار استفاده کنند. به خصوص نیاز به نرم افزار CRM برای توزیع کننده‌ها بیشتر به چشم می‌آید.

این شرکت‌ها گونه خاصی هستند و از آنجایی که پایگاه مشتری‌شان تقریباً در عرض یک شب به فناوری تغییر رویکرد می‌دهند، مشکلات و چالش‌هایی متفاوت با دیگر شرکت‌ها دارند. این شرکت‌ها کالاها را به خرده‌فروشان، دلالان، عمده‌فروشان یا حتی به‌صورت مستقیم به کاربران نهایی توزیع می‌کنند اما در نهایت موضوع اصلی رضایت مشتری است و همیشه هم همین‌طور خواهد بود. تعداد بیشماری توزیع‌کننده در بازار وجود دارد و اگر مشتریان کاملاً از سطح خدمات یک شرکت راضی نباشند، قبل از این‌که شرکت خبردار شود در این رقابت خواهد باخت.

CRM سطح جذب قابل توجهی برای توزیع‌کننده‌ها به ارمغان می‌آورد، به فروشندگان کمک می‌کند فرصت‌طلب شوند و باعث می‌شود اعضای تیم شرکت به جای اینکه مثل سابق طبق دستورات معامله عمل کنند و رویکردی کنش‌گرانه داشته باشند، به‌صورت پیش‌کنش و فعالانه کار کنند.

فروشنده‌ها فکر می‌کنند نرم افزارهای CRM فقط راه دیگری برای مدیران است تا بتوانند نقش قدرتمندان را بازی کنند و زمام فروشندگان را به دست بگیرند اما برخلاف این باور، این سیستم‌ها برای توزیع‌کننده‌ها مزایای بسیاری دارند. وقتی اهمیت نرم افزار CRM برایتان آشکار شود و به ابزار فوق‌العاده‌ای برای فروشندگان‌تان تبدیل شود، آن‌ها در عجب خواهند بود که قبلاً بدون این سیستم چه کار می‌کردند؟

 

CRM برای توزیع‌کننده‌ها

 

 

مزایای CRM

ما بعضی از برترین مزایایی که راه‌حل CRM خوب برایت شرکت‌های توزیع دارند را جمع‌آوری کرده‌ایم تا بتوانید با استفاده از آن‌ها به اهداف شرکتتان برسید.

 

خدمات مشتری

صرفه‌جویی در زمان و کار

افزایش بینش

خلق فروشندگانی درخشان

ارتباط داخلی

 

 
 
 

 

خدمات مشتری

خدمات مشتری کار آسانی نیست. اگر به راحتی و با استفاده از داشبوردها و کارت‌های حافظه تمام اطلاعات مشتری را (یعنی همه چیز را از فروش‌های اعتباری گرفته تا سفارش‌های قبلی‌شان یا مشکلات و شکایاتی که بعد از خرید داشته‌اند) در دسترس داشته باشید، می‌توانید با استفاده از آن‌ها تمام تماس‌هایتان با مشتری را موثر‌تر کنید. این اطلاعات باید به همه افراد کسب‌وکار، از کارکنان انبار گرفته تا کارمندان بخش مالی، بازاریابی، فروشندگان و مدیران نشان داده شوند.

 

صرفه‌جویی در زمان و کار

بسیاری از شرکت‌های توزیع برای خدمت‌رسانی به مشتریانشان همچنان متکی به فرایند‌های دستی هستند و از پرونده‌های بیشمار و کاغذهای روی هم تلنبار شده استفاده می‌کنند. با اجرای یک نرم افزار CRM ساده می‌توان این کار‌های خسته‌کننده را به‌صورت اتوماتیک و راحت انجام داد. با معرفی راه‌حل CRM شرکت‌ها می‌توانند بهره‌وری‌شان را افزایش دهند و در مدت زمان تهیه گزارش از مشتری صرفه‌جویی کنند. شرکت‌هایی که از این فناوری استفاده می‌کنند، قبل از اینکه حتی متوجه آن شوند، خواهند دید که زمان کمتری را صرف مدیریت می‌کنند و بیشتر وقتشان را در حال فروش هستند. یکی از مزیت‌های نرم افزار CRM که فروشندگان به‌طور حتم از آن برخورد می‌شوند، همین است.

 

 

برای مطالعه‌ی ادامه‌ی متن به نرم افزار CRM برای توزیع کننده‌ها در سایت پارمیسافت مراجعه کنید.

بردکرامب یا Breadcrumbs چیست و چطور روی سئو تاثیرگذار است؟

۱,۶۷۹ بازديد

بردکرامب یا Breadcrumbs چیست و چطور روی سئو تاثیرگذار است؟

شاید واژه بردکرامب (Breadcrumbs) به گوشتان آشنا باشد ولی احتمالا اطلاعاتی از آن نداشته باشید. Breadcrumbs یکی از بخش‌های مهم وبسایت است. Breadcrumbs به صورت متن‌های لینک دار ضمن این‌که به کاربران اطلاع می‌دهد که در چه بخشی از سایت هستند، به موتورهای جستجو مثل گوگل هم، در درک ساختار سایت شما یاری می‌رسانند.معنی لغوی  Breadcrumbs و داستانی که  منشأ استفاده در سایت شد.

این اصطلاح در لغت به معنی خرده نان است و قضیه استفاده این روش در سایت‌ها برمی‌گردد به داستان هانسل و گرتل:

هانسل و گرتل فرزندان یک هیزم‌شکن هستند. فقر زیاد باعث می‌شود نامادری و پدر، بچه‌ها را به جنگل ببرند و رها سازند. بچه‌ها با خرد کردن تکه‌نانی که همراه خود برداشته‌اند اقدام به گذاشتن ردی برای بازگشتشان به خانه می‌کنند …

حالا خرده‌های نان یا همان بردکرامب که در این داستان آورده شد درحال حاضر به روشی برای وبسایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی مرسوم شده. بردکرامب، متن کوتاه و لینک دار هست که معمولا بالای هر صفحه نمایش داده می‌شود. بردکرامب‌ها در هر زمان و هر صفحه سایت به شما آگاهی می‌دهند که در کجای سایت قرار دارید. مبدا همه آنها، صفحه اصلی سایت است. این ابزار در وردپرس به طور پیش فرض وجود ندارد و باید در سایت افزونه‌ی  آن را نصب کنید.

گوگل هم از بردکرامب‎ها بهره برده است. اگر برای طراحی سایت از وردپرس استفاده کرده‌اید، می‌توانید از افزونه Yoast SEO کمک بگیرید و این داده‌ها را به طور خودکار به هر صفحه اضافه کنید. موتورهای جستجو مانند گوگل این بردکرامب‌ها را در پایگاه داده‌های خود ذخیره و در نتایج جستجو نمایش می‌دهند. این قابلیت به کاربران قبل از ورود به سایت، اطلاع می‌دهد که مکان آن مطلب در آن سایت کجاست.

 

موارد استفاده و کاربری های breadcrumbs چیست ؟

سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی : که به طور افقی بالای همه‌ی صفحه‌های سایت و در زیر عنوان و هدر سایت و به صورت سلسله مراتبی از صفحات آخر به صفحه اصلی قرار دارد به شکلی که ساختار سایت را نمایش می‌دهد. اگر در سایت از این قابلیت بهره بگیرید، مسیریابی برای کاربران و خزیدن و پیمایش برای ربات‌های موتورهای جست و جو آسان تر می‌شود. به این دلیل که  breadcrumbs برای کاربر مسیر سلسله مراتبی می‌سازد که به سادگی به صفحه اصلی سایت دسترسی داشته باشد. در بسیاری از موارد با علامت “>”  مسیر صفحه فعلی و مادر صفحه و به طور دنباله دار تا صفحه اصلی سایت ، از هم تفکیک می‌شود. مانند :

صفحه اصلی > صفحه بازدید شده > صفحه فعلی

 

نرم افزارها : همه نرم افزارهای مهم و محبوب از جمله مدیریت فایل مثل ویندوز اکسپلورر، فایندر، دلفین و ناتیلوس از breadcrumbs استفاده کرده اند.

 

دلیل استفاده از Breadcrumbs چیست ؟

دلایل قابل توجهی که برای استفاده از بردکرامب می‌توانیم نام ببریم ، ضمن این‌که این دلایل با سئو و بهینه‌سازی سایت همسو هستند :

  • موتور جستجوی گوگل مانند کاربر به بردکرامب‌ها علاقه دارد

بردکرامب‌ها باعث می‌شوند دید متمایزی توسط گوگل به ساختار سایت شود. گوگل از داده‌های بردکرامب در صفحات نتایج جستجو استفاده می‌کند و همین باعث تمایز ظاهری بین سایت شما و رقبا در صفحه نتایج می‌شود و کاربر این تمایز را  جذاب می‌داند و میل بیشتری برای کلیک و ورود به سایت شما پیدا می‌کند که نتیجه این اتفاق بهبود و ارتقا سئو و همچنین رتبه سایت است.

 

  • ارتقا تجربه کاربری توسط بردکرامب‌ها

بیزاری همه ما انسان‌ها از گم شدن سبب می‌شود وقتی وارد محیط جدید و بخصوص وسیع و دارای پیچ و خم می‌شویم به دقت اطراف را بررسی کنیم. درست مثل همین تجربه در سایت‌ها وضعیت اینگونه است. بردکرامب‌ها، تجربه کاربری را ارتقا می‌دهند و دیگر کاربر کلید Back را نمی‌زند. همه ما تجربه کاربری را از فاکتورهای باارزش سئو می‌دانیم.

 

  • کاهش bounce rate  توسط بردکرامب‌ها

بیشتر کاربران اینترنت دیگر به طور مستقیم و از صفحه اصلی وارد سایت‌ها نمی‌شوند و خیلی از بازدیدها از سایت‌های مختلف به طور طبیعی و از راه نتایج موتورهای جستجو صورت می‌گیرد. منظور این است که هر صفحه از سایت شما به عنوان یک ورودی می‌تواند در صفحه نتایج موتور جستجو قرار گیرد. در صورتی که کاربر در صفحه ورودی سایت به آنچه می‌خواسته نرسیده است، باید او را به دیگر قسمت‌های مرتبط با آن صفحه هدایت کنید.

به وسیله بردکرامب‌ها می‌شود پیشنهادهای جایگزینی به کاربر داد و bounce rate وبسایت را به طور چشمگیری کاهش داد.هدایت کاربر به صفحه اصلی سایت بهتر است تا  اینکه او سایت را ببندد و به موتور جستجو برود.

 

Breadcrumbs چطور روی سئو اثر می‌گذارد:

بردکرامب‌ها به نوعی لینک بیلدینگ را رعایت می‌کند و روی بهینه‌سازی سایت اثر مثبت و برای موتورهای جست و جو مناسب است. افزونه  Yoast وردپرس، پیش فرض قابلیت فعال‌سازی Breadcrumbs را دارد.

انواع Breadcrumbs:

  • بر اساس سلسله مراتب (Path یا مسیر):

بردکرامب‌هایی که بر اساس مسیر در سایت تعبیه شده‌اند، به کاربر نشان می‌دهد صفحه‌ای که در آن وجود دارد از صفحه اصلی سایت چه مسیر یا صفحاتی را طی می‌کند. از این مورد بیشتر استفاده می‌شود و به طور معمول در بالای صفحه‌های سایت قرار دارد. مانند :

صفحه اصلی > صفحه بازدید شده > صفحه فعلی

بردکرامب

 

  • بر اساس ویژگی (Atrribute  یا خصوصیت) :

بردکرامب‌هایی که بر اساس ویژگی در سایت پیاده می‌شوند طبق ویژگی‌های صفحه طراحی شده. این ویژگی‌ها ثابت نیستند و توسط فیلتری که در دسترس کاربر قرار گرفته، کار می‌کنند که با انتخاب یک یا چند فیلتر توسط کاربر تغییر می‌کنند. این نوع بردکرامب‌ها بیشتر در سایت‌های فروشگاهی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. مانند:

صفحه اصلی > دسته بندی محصول > برند > سایز > رنگ.

 

  • بر اساس مکان (Location) :

این نوع بردکرامب، جای دقیق کاربر در ساختار درختی سایت نمایش می‌دهد و بیشتر در سایت‌هایی استفاده می‌شود که به صورت سلسه .مراتبی،سطح بندی شده اند و ثابت هستند. کاربرد این نوع بردکرامب بیشتر برای سایت‌هاییست که محتوای زیادی دارند

 

  • بر اساس تاریخچه (History):

این نوع بردکرامب طبق سابقه از بدو ورود کاربر به سایت تا صفحه فعلی را به کاربر نشان می‌دهد. به عنوان مثال کاربری از صفحه نتایج گوگل مستقیم وارد صفحه تماس با ما سایتی شده سپس به صفحه بلاگ رفته و وارد یکی از بلاگ‌ها می ‌شود، از آنجا به صفحه اول و بعد در صفحه درباره ما حضور دارد که در این صفحه به شکل زیر نمایش داده خواهد شد :

> تماس با ما > بلاگ > نام  بلاگ > صفحه اصلی >درباره ما

 

مزایا و فواید استفاده از breadcrumbs:

  • ارتباط محتوا بین صفحه‌های سایت شما، به دلیل این که هر کدام از لینک‌های بردکرامب‌ها  احتمال زیاد کلمات کلیدی صفحه هستند.
  • ایجاد راه دیگر برای موتورهای جست و جو برای خزیدن (Crawl) سایت به ثبت و ذخیره کلمات کلیدی در پایگاه داده‌هایشان .
  • کاربر با وجود بردکرامب با کلیک کمتری به صفحه‌ی مد نظر می‌رسد و به جای استفاده از دکمه‌ی Back در مرورگر با کلیک روی لینک‌های بردکرامب به صفحه‌های قبل برمی‌گردد.
  • بردکرامب به نوعی یک راهنمای تصویری کلمات کلیدی موارد جست و جو شده توسط کاربر می‌باشد.
  • بردکرامب به کاربر کمک می‌کند تا سلسله مراتب هر صفحه در سایت را مشاهده کند.
  • افزایش نرخ کلیک در زمان دیده شدن در نتایج جست و جو
  • بردکرامب به کاربر کمک می‌کند تا راحت تر در سایت بگردد و به نوعی‌ای باعث زمان ماندن کاربر در سایت افزایش یابد ، همچنین افزایش ترافیک به سایت که همه‌ی اینها افزایش رتبه و بهینه‌سازی سایت را به دنبال دارد.
  • یکی دیگر از مزایای استفاده از breadcrumbs  همان‌طور که قبل از این در بخش دلیل استفاده از بردکرامب گفته شد کاهش نرخ پرش سایت می‌باشد .
 

نقش  Breadcrumbs چیست؟

بردکرامب‌ها علاوه بر این‌که در هر لحظه، مسیر صفحات در سایت را به کاربر نمایش می‌دهند ، به بهبود سئوی سایت شما کمک می‌کند . تنها خود همین مورد اهمیت به‌سزایی دارد .

همان‌طور که گفته شد کار اصلی بردکرامب‌ها،کمک به کاربران به منظور پیشگیری از سردرگم شدن آنها در سایت و  آگاهی آنها از این که در کجای سایت هستند ، می‌باشد .

منظور از سردرگم شدن کاربر این است که وقتی کاربر وارد صفحه ی اصلی سایت می‌شود و  یک قسمت سایت مثلا بلاگ یا فروشگاه را انتخاب می‌کند و سپس وارد یکی از مطالب یا محصولات می‌شود و طی مدتی که مطالب رو مشاهده کرده ممکنه در سایت گم شود. اگر این اتفاق بیفتد و کاربر نتواند مطلبی که می‌خواسته رو پیدا کند به سرعت سایت رو ترک می‌کند و می‌بندد و به سایت های دیگر مراجعه می‌کند .

در صورتی‌که سایت شما یک فروشگاه اینترنتی باشد و از بردکرامب استفاده نکرده باشید ، احتمال گم شدن کاربر در این سایت‌ها بیشتر است و نبود این امکان منجر به ترک سایت توسط کاربر و در نهایت نتیجه مجموع این همه ترک کردن‌ها افت اعتبار سایت خواهد بود.

اهمیت بردکرامب اینجا بیشتر حس می‌شود که گوگل از Breadcrumbs به هدف سازماندهی و ساختار سایت شما در ایندکس گوگل استفاده می‌کند و اطلاعات سایت را دقیق‌تر رتبه‌بندی می‌کند و در لیست نتایج جست و جوی خود قرار می‌دهد و مهم‌تر از همه این است که اگر این کار به صورت تخصصی انجام شود ، تاثیر مثبتی در سئوی سایت خواهد داشت .

 

 

برای مطالعه ادامه متن به بردکرامب در بلاگ پارمیسافت مراجعه کنید.

ابزار تست سرعت پینگدام : راهنمای نهایی برای ۲۰۱۹

۱,۶۳۵ بازديد

ابزار تست سرعت پینگدام: راهنمای نهایی برای ۲۰۱۹

امروز می‌خواهیم به نحوه استفاده و درک بهتر داده از ابزار تست سرعت سایت محبوب پینگدام بپردازیم. می‌توانید با استفاده از ابزار تست سرعت پینگدام کاری را برای سایت وردپرس خود انجام دهید که ما تحلیل آبشاری می‌نامیم. این می‌تواند به شما کمک کند که به سرعت مشکلات عملکردی را بشناسید و همچنین شناسایی هیچ مشکلی از قلم نیافتد.

بسیاری اوقات می‌بینیم که کاربران داده‌های ابزار تست سرعت پینگدام را اشتباه تفسیر می‌کنند و این گاهی منجر می‌شود که وبسایت را به حالتی حتی بدتر از حالت قبلی تنظیم کنند. به یاد داشته باشید که ابزارهایی مانند این تنها قرار است به عنوان راهنما مورد استفاده قرار بگیرند و ۱۰۰ درصد دقیق نیستند. موضوع مهم این است که تداوم داشته باشید و در تمام  تست‌های خود، از یک ابزار مشابه استفاده کنید.

 

 

پینگدام

پینگدام شرکتی است که خارج از سوئد تاسیس شده (حال مالکیت آن با SolarWinds است) که طیفی از خدمات را ارائه می‌دهد. خدماتی مانند نظارت سایت در زمان فعالیت آن، نظارت سرعت صفحه، نظارت تراکنش‌ها، نظارت بر سرورها و تحلیل بازدیدکنندگان (نظارت آنی کاربر). احتمالا یکی از چیزهایی که آن‌ها به‌خاطرش خوب شناخته می‌شوند، ابزار تست سرعت رایگان سایتشان است که به عنوان یکی از محبوب‌ترین ابزار تست عملکرد در جامعه وردپرس شناخته می‌شود.

چرا این‌قدر محبوب است؟ یکی از دلایل این است که احتمالا از لحاظ استفاده، ساده‌ترین ابزار تست سرعت است! هر کسی در زمینه عملکرد وب متخصص نیست و به همین جهت برای کاربر عادی وردپرس، بعضی از دیگر ابزاری که وجود دارند ممکن است بسیار گیج کننده باشند. بعضی وقت‌ها هر چه سادگی بیشتر باشد بهتر است. به هرحال برای شما دو چیز اهمیت دارد: سایت شما چه‌قدر سریع است و چطور می‌توانید آن را سریع‌تر کنید.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

پینگدام در حال حاضر این امکان را به شما می‌دهد که سرعت هر سایتی را از ۷ محل مختلف (۵ قاره) تست کنید.

 

این محل‌ها به طور استراتژیک در دنیا پخش شده‌اند:

  • آسیا- ژاپن- توکیو
  • اروپا- آلمان- فرانکفورت
  • اروپا- بریتانیا- لندن
  • آمریکای شمالی- ایالات متحده آمریکا- واشنگتن دی. سی.
  • آمریکای شمالی- ایالات متحده آمریکا- سن فرانسیسکو
  • اقیانوسیه- استرالیا- سیدنی
  • آمریکای جنوبی- برزیل- سائوپائولو

نکته: متوجه شده‌ایم که بعضی اوقات تمام محل‌های تست در دسترس نیستند. این به احتمال زیاد به این دلیل است که یا به دلیل نگهداری در دسترس نبوده یا به دلیل حجم بالای تلاش‌ها جهت اجرای تست، بیش از حد شلوغ شده است. اگر یک محل تست که قبلا از آن استفاده می‌کردید، دیگر در دسترس نیست، یک یا دو ساعت بعد دوباره چک کنید. به احتمال زیاد دوباره در دسترس قرار می‌گیرد.

محل تستی که انتخاب می‌کنید در واقع بسیار مهم است زیرا به محل فیزیکی که سایت شما واقعا در آن هاست شده ارتباط دارد. در اینجا موضوع کوچکی به نام تاخیر شبکه مطرح می‌شود. اما در ادامه بیشتر به جزئیات این موضوع خواهیم پرداخت.

 

تحلیل آبشاری با ابزار تست سرعت پینگدام

یک صفحه وبی از دارایی‌های مختلفی مانند HTML، جاوا اسکریپت، CSS، عکس‌ها و ویدئوها تشکیل شده است. تمام این‌ها درخواست‌هایی ایجاد می‌کنند تا شما چیزی را که در وبسایت می‌بینید، ببینید. به طور معمول هر چه درخواست‌های بیشتری داشته باشید، سایت شما کندتر بارگذاری می‌شود. این موضوع همیشه درست نیست، اما در اکثر مواقع صحت دارد.

در ادامه بخش‌های مختلف پینگدام را دسته‌بندی کرده‌ایم و معنای اطلاعات را در ارتباط با عملکرد کلی سایت و نحوه اجرای تحلیل آبشاری، با جزئیات بیشتری شرح می‌دهیم.

 

خلاصه‌ای از پینگدام

وقتی سایت وردپرس خود را از طرییق پینگدام اجرا می‌کنید، یک نمره عملکرد، یک زمان کل بارگذاری، اندازه صفحه کل و تعداد درخواست‌های شما در سایت را تعیین می‌کند. ما در مثال خود از perfmatters.io استفاده می‌کنیم که یک سایت تجارت الکترونیک است که دانلودهای آسان دیجیتال را اجرا می‌کند (EDD) .

همان‌طور که می‌بینید ما تست اول خود را اجرا کردیم و در پینگدام نمره ۸۸ از ۱۰۰ را به دست آوردیم در حالی که زمان کل بارگذاری ۵۴۱ ms بود. این به ما اندازه کل دارایی‌های ترکیبی و تعداد درخواست‌ها را می‌دهد.

 

ابزار تست سرعت پینگدام-تست سرعت پینگدام پیش از DNS و کشینگ

 

سپس یک تست اضافه اجرا کردیم و این بار زمان کل بارگذاری سایت با همان تعداد اندازه صفحه و تعداد درخواست ۳۹۲ ms بود. موضوع چیست؟ اگر چند بار در پینگدام سایت خود را تست کنید، متوجه این مسئله می‌شوید. سایت‌های بزرگ‌تر حتی اختلاف‌های بیشتری را تجربه می‌کنند.

سه دلیل اصلی برای این امر وجود دارد: کشینگ DNS، کشینگ CDN و کشینگ وردپرس. برای همین است که باید چند بار تست را انجام دهید. قطعا فراخوان‌های خارجی به منابع ثالث و API ها بر این تست تاثیر می‌گذارند. دلایل بیشتر این امر را در تحلیل آبشاری ما بخوانید.

 

ابزار تست سرعت پینگدام-تست سرعت پینگدام پس از DNS

 

آیا می‌خواهید یک نمره پینگدام بهتر از وبسایت وردپرس خود به دست بیاورید؟ بسته به سایت و پیکربندی شما، ممکن است کسب نمره بی‌نقص ۱۰۰ از ۱۰۰ همیشه ممکن نباشد، به خصوص برای آن‌هایی که سایت‌های تجارت الکترونیک یا پیکسل‌های بازاریابی دارند. اما تنها اختصاص دادن زمانی برای بهبود نمره، نقطه شروع خوبی است. چیزی که واقعا مهم است، سرعت کلی است.

بعضی اوقات تجربه کاربری ممکن است بعضی حیله‌های عملکرد وبی که در وب می‌خوانید را از بین ببرد. شما نمی‌توانید تجربه کاربری را فراموش کنید! اما خیالتان راحت باشد. ما در ادامه نکاتی را با شما به اشتراک می‌گذاریم که با استفاده از آن‌ها سایت مذکور در مثال را به جایی که الان در آن هست، رساندیم. پس به خواندن ادامه دهید.

 

بهبود عملکرد صفحه

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

بخش تحلیل عملکرد که حالا «بهبود عملکرد صفحه» نام دارد، در سال ۲۰۱۸ به‌روز رسانی شد و آن‌ها برخی موارد قدیمی را حذف و موارد جدیدی اضافه کردند. این موضوع احتمالا به دلیل گزارش‌هایی مبنی بر مرتبط نبودن آن موارد است. وقتی صحبت از بهینه‌سازی عملکرد وب می‌شود، همیشه همه چیز در حال تغییر است و اگر افراد تنها به دنبال نمره بالا در پینگدام باشند، ممکن است دچار مشکل شوند.

اما ما تمام این بخش‌ را در پست خود (بعضی از قدیمی‌ها و بعضی از جدیدها) می‌آوریم زیرا درک نحوه محاسبه این نمرات امر مهمی است. این محاسبات اساسا بر مبنای قوانین تحلیل سرعت صفحه گوگل هستند. به طور کلی اگر این موارد را در سایت خود بهبود دهید، احتمالا در زمان کل بارگذاری خود، کاهشی را خواهید دید.

این‌ها مواردی از دسته‌بندی‌هایی هستند که بخش بهبود عملکرد صفحه از آن‌ها ساخته شده است:

  • استفاده از یک شبکه انتقال محتوا (CDN)
  • اجتناب از خطای HTTP 404
  • به حداقل رساندن تغییر مسیرها
  • تعیین تاریخ انقضا در هدرها
  • حذف رشته درخواست‌ها از منابع ایستا
  • استفاده از دامنه‌های بدون کوکی
  • موازی‌سازی دانلودها بین نام هاست‌ها
  • تعیین زمان فایل‌های کش شده
  • تعیین کاراکتر نوع فایل نشان داده شده

حال بیایید به بعضی از این موارد دقیق شویم و ببینیم امروزه کدام یک همچنان مرتبط هستد.

 

استفاده از یک شبکه انتقال محتوا

یکی از مهم‌ترین خدماتی که باید امروزه در سایت وردپرس خود اجرا کنید یک شبکه انتقال محتوا است. این‌ها شبکه‌ای از سرورها هستند (که به عنوان  POPs هم شناخته می‌شوند) که در سرتاسر جهان جای گرفته‌اند. آن‌ها طراحی شده‌اند تا کپی‌هایی از محتوای ایستای (گاهی هم پویا) سایت وردپرس شما مانند عکس‌ها، جاوا اسکریپت، CSS و استریم‌های ویدئویی را هاست کرده و انتقال دهند.

اگر امکانش را دارید بهتر است هاستینگ خود CDN را لحاظ کنید. مزیت‌های CDN شامل تقویت عملکرد (TTFB و تاخیر شبکه کمتر)، پهنای باند و هزینه‌های هاستینگ کمتر و حتی مزیت‌هایی در سئو می‌شوند.

مهم: ابزار جدیدا به‌روز شده پینگدام در حال حاضر باگی دارد که هر فراهم‌کننده CDN را به دقت تشخیص می‌دهد.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

بعضی از فراهم‌کننده‌های CDN ثالث که ما پیشنهاد می‌کنیم شامل این موارد می‌شوند:

  • KeyCDN
  • Cloudflare
  • StackPath
  • CDN77

ما در تست‌های سرعت CDN خود، دریافتیم که در بعضی موارد، یک CDN می‌تواند زمان بارگذاری صفحه را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.

 

از خطای (HTTP 404 (not found اجتناب کنید

نام این بخش قبلا «از درخواست‌های بد اجتناب کنید» بود. این مورد همیشه مرتبط است. همان‌طور که از نامش پیداست، درخواستی است که به طور کامل اجرا نمی‌شود. این معمولا زمانی رخ می‌دهد که به صورت دستی به یک دارایی یا عکسی ارجاع می‌دهید که پاک شده است و منجر به خطای ۴۰۴ می‌شود. این به عنوان یک دایره نارنجی رنگ در پینگدام ظاهر شده و استاتوس هدر ۴۰۴ را نمایش می‌دهد.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

همیشه اطمینان حاصل کنید که تمام درخواست‌های سایت شما موفقیت‌آمیز هستند. به این طریق مطمئن می‌شوید که هیچ درخواستی وجود ندارد که به دارایی می‌رود که دیگر وجود ندارد.

 

تغییر مسیرها را به حداقل برسانید

تغییر مسیرهای زیاد موضوعی است که باید حواستان به آن باشد. تغییر مسیرهای ساده‌ای مانند تغییر مسیر ۳۰۱، HTTP به HTTPS، یا www به سایت بدون www (یا برعکس) مشکلی ندارند. در بعضی مواقع این موارد در سایت شما لازم هستند. اما هر یک هزینه‌ای برای سایت شما به همراه دارند. و اگر همین‌طور تغییر مسیرها را پشت هم بچینید، مهم است که بدانید چه تاثیری بر سایت شما خواهند گذاشت. این در تغییر مسیرهای صفحات و پست‌ها، عکس‌ها و همه چیز صادق است.

تغییر مسیر در پینگدام به صورت یک دایره آبی نمایش داده می‌شود و در استاتوس هدر، ۳۰۱ یا ۳۰۲ نوشته می‌شود.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

تغییر مسیرها چه‌قدر در سایت شما تاثیر دارند؟ بیایید یک تست در آغاز انجام دهیم. ابتدا در صفحه تماس با ما: https://perfmatters.io/contact/ یک تست سرعت انجام می‌دهیم. همان‌طور که در پایین می‌بینید، زمان کل بارگذاری سایت ۴۱۷ ms است.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

سپس آدرس را تغییر کوچکی می‌دهیم (http://www.perfmatters.io/contact) و یک تست سرعت دیگر انجام می‌دهیم تا تاثیر تغییر مسیرهای چندگانه را ببینیم. همان‌طور که می‌بینید، حال همان صفحه ۶۹۵ ثانیه طول می‌کشد تا بارگذاری شود. این یک افزایش ۶۶ درصدی است!

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

تعیین تاریخ انقضا در هدرها

این مورد پیش از این نفوذ کشینگ در مرورگر نامیده می‌شد. به زبان ساده، هر اسکریپت در سایت وردپرس شما باید یک هدر کش HTTP داشته باشد که به آن ضمیمه شده باشد. این زمان انقضای کش فایل را مشخص می‌کند. برای تصحیح این موضوع، اطمینان حاصل کنید که هاست وردپرس شما هدرهای کنترل کش و تنظیمات انقضای هدر درست را دارد. مراحل نحوه اضافه کردن دستی هدرهای کشینگ به سرور را بررسی کنید.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

موضوع دیگر این است که وقتی اسکریپت‌های ثالث را بارگذاری می‌کنید، برای افزودن هدرهای کشینگ دسترسی ندارید. همان‌طور که به سرورهای وب آن‌ها دسترسی ندارید. دلایل متداول این موضوع مانند فیس‌بوک و توییتر شامل اسکریپت گوگل آنالیتیکس و پیکسل‌های بازاریابی می‌شود. برای رفع این اشکال می‌توانید اسکریپت گوگل آنالیتیکس را با افزونه‌ای مانند Perfmatters به صورت محلی هاست کنید (هر چند این مورد به صورت رسمی مورد پشتیبانی نیست). همچنین WP Rocket اخیرا گزینه‌ای دارد که می‌توانید پیکسل بازاریابی فیس‌بوک خود را به صورت محلی هاست کنید.

جابه‌جایی محلی اسکریپت‌ها می‌تواند در زمینه میزان تاثیر بر عملکرد سایت متفاوت باشد. یک مزیت این است که در آن صورت کنترل کاملی بر فایل خواهید داشت و می‌توانید آن را از CDN خود انجام دهید. این همچنین درخواست ثالث DNS را حذف می‌کند. اما همچنین مهم است که به یاد داشته باشید این فایل‌ها ممکن است در مرورگرهای دیگران کش شده باشند.

 

حذف رشته درخواست‌ها از منابع استاتیک

یک مشکل متداول دیگر دست‌وپنجه نرم کردن با رشته درخواست‌هاست. فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت معمولا نسخه فایلی را در انتهای آدرس‌های خود دارند، مانند https://domain.com/file.min.css?ver=4.5.3. بعضی سرورها و سرورهای پروکسی نمی‌توانند رشته درخواست‌ها را کشینگ کنند. پس با حذف آن‌ها گاهی می‌توانید کشینگ خود را بهبود دهید.

افزونه‌های وردپرسی مانند حذف رشته درخواست‌ها از منابع ایستا یا Perfmatters وجود دارند که می‌توانند این کار را به صورت خودکار برای شما انجام دهند. یا می‌توانید آن را به صورت دستی با کد انجام دهید.

 

 

اما پیش از آن که فورا سراغ خارج کردن رشته درخواست‌ها از سایت خود بروید مهم است که بدانید چرا رشته‌ درخواست‌های مورد استفاده قرار می‌گیرند. نسخه‌بندی فایل‌ها به طور معمول توسط توسعه‌دهندگان وردپرس مورد استفاده قرار می‌گیرند تا مشکلات کشینگ را دور بزنند.

برای مثال اگر به‌روز رسانی ارائه دهند و style.css را از ?ver=4.6 به ?ver=4.7 تغییر دهند، با آن مانند یک آدرس کاملا جدید برخورد می‌شود و کش نمی‌شود. اگر رشته‌ درخواست‌ها را حذف کرده و افزونه‌ای را به‌روز کنید، می‌تواند منجر به نسخه کش شده جهت ادامه سرویس دهی شود. در بعضی موارد این ممکن است ظاهر سایت شما را خراب کرده و تا زمانی که منابع کش شده منقضی شوند یا کش کاملا از بین نرفته باشد، ادامه داشته باشد.

همچنین بعضی CDN ها می‌توانند رشته درخواست‌ها را کش کنند.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

آموخته عمیق ما در خصوص نحوه حذف رشته درخواست‌ها از منابع ایستا را ببینید.

 

از دامنه‌های بدون کوکی استفاده کنید

بسیاری مواقع می‌توانید این هشدار را نادیده بگیرید. مثل زمانی که پروتکل‌های جدید مانند HTTP/2 این هشدار را کم اهمیت‌تر می‌سازند. هزینه یک ارتباط جدید معمولا بیشتر از استریم کردن همه چیز روی همان ارتباط است. اما دو راه وجود دارد که می‌توان این مشکل را برطرف کرد. یکی استفاده از فراهم‌کننده CDN که کوکی‌ها را خارج می‌کند یا ایجاد یک دامنه یا یک زیردامنه جدا.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

موازی‌سازی دانلودها بین نام هاست‌ها

هشدار موازی‌سازی دانلود بین نام هاست‌ها از یک محدودیت در HTTP/1.1 و محدودیت مرورگرهای وب برای ایجاد تعداد ارتباطات هم‌زمان برای یک هاست ناشی می‌شود که تعداد این ارتباط‌ها معمولا ۶ است. این هشدار معمولا در سایت‌هایی با تعداد بالای درخواست دیده می‌شود. در گذشته تنها راه دور زدن این محدودیت اجرای چیزی بود که آن  را اشتراک‌گذاری دامنه می‌نامند. اما اگر از از هاست وب یا فراهم‌کننده CDN استفاده می‌کنید که HTTP/2 را پشتیبانی می‌کند، می‌توانید به راحتی این را نادیده بگیرید چرا که اکنون منابع چندگانه می‌توانند در یک ارتباط به صورت موازی برقرار شوند. اما همچنین می‌توانید آموخته ما در خصوص نحوه رفع هشدار دانلودهای موازی‌سازی شده بین نام هاست‌ها را با استفاده از اجرای اشتراک‌گذاری دامنه بخوانید.

ابزار تست سرعت پینگدام

 

تعیین زمان فایل‌های کش شده

این هشدار به نبود هدرهای کشینگ در HTTP برمی‌گردد که باید در هر واکنش اصلی سرور لحاظ شود. چرا که آن‌ها هر دو باید زمان کش را تایید و تعیین کنند. اگر این هدرها پیدا نشوند، هر بار برای منابع یک درخواست جدید ایجاد می‌کند که سبب می‌شود زمان بارگذاری در سرور شما بالا برود. این هدرها شامل last-modified، ETag، Cache-Control و Expires می‌شوند. مانند هشدار نفوذ کشینگ در مرورگر، این هدرها باید به صورت خودکار توسط هاست وردپرس شما اضافه شوند. اگر درخواست‌های ثالثی دارید که دارید این را روی آن‌ها می‌بینید، کاری نیست که بتوانید انجام دهید زیرا روی سرورهای وب آن‌ها کنترلی ندارید.

 

ابزار تست سرعت پینگدام

 

تعیین کاراکتر نوع فایل نشان داده شده

این یک هدر HTTP است و باید در تمام واکنش‌های اصلی سرور لحاظ شود چرا که به شما می‌گوید آیا مشتری می‌تواند نسخه‌های فشرده‌شده محتوا را کنترل کند یا خیر.

ابزار تست سرعت پینگدام

 

کدهای واکنش پینگدام

بخش بعدی ابزار تست پینگدام کدهای واکنشی است. کدهای واکنشی که معمولا از آن‌ها با نام کدهای استاتوس HTTP نام برده می‌شود، مانند یک نت‌برداری کوتاه از سرورهای وب هستند که بالای یک صفحه وب فیکس می‌شوند. این یک پیغام از سرور وب است که به شما می‌گوید وقتی درخواست مشاهده صفحه دریافت شده، مسائل چگونه پیش رفته‌اند. بعضی موارد متداول شامل این موارد می‌شوند:

  • ۲۰۰: همه چیز خوب است. این کد زمانی نمایش داده می‌شود که یک صفحه وب یا یک منبع دقیقا همان‌طور که انتظار می‌رفته عمل کرده است.ابزار تست سرعت پینگدام
  • ۳۰۱: منبع درخواستی به طور دائم از بین رفته است. این کد زمانی نمایش داده می‌شود که یک صفحه یا منبع برای همیشه با یک منبع دیگر جایگزین شده است. برای تغییر مسیر دائمی استفاده می‌شود.ابزار تست سرعت پینگدام
  • ۴۰۴: منبع درخواست شده پیدا نشد. متداول‌ترین پیغام خطا از بین تمام پیام‌ها. این کد به آن معناست که منبع درخواست شده وجود ندارد و سرور نمی‌داند که آیا هیچ زمانی وجود داشته یا خیر.ابزار تست سرعت پینگدام
 

اندازه محتوا و درخواست بر اساس نوع محتوا

بخش‌های بعدی اندازه محتوا بر اساس نوع محتوا و درخواست‌ها بر اساس نوع محتوا هستند. هر یک از این‌ها از آن جهت مهم هستند که می‌توانید به سرعت ببینید چه چیزی بیشترین منابع شما را در صفحه وب می‌گیرد. بر اساس HTTP Archive، عکس‌ها تقریبا به طور میانگین ۴۳ درصد کل اندازه صفحه را دربرمی‌گیرند. در واقعیت نیز می‌بینیم که معمولا همین گونه هست. اما همان‌طور که در پایین در این سایت می‌بینید، این موضوع همیشه صادق نیست.

ابزار تست سرعت پینگدام

 

ابزار و افزونه‌های عالی وجود دارند که عکس‌های شما را بیشتر فشرده کنند و مطمئن شوند بخش اعظم بار صفحه سایت شما را تشکیل نمی‌دهند. در مورد مثال ما در بالا، سایت perfmatters.io از استفاده از آیکون‌های font awesome در محل عکس‌ها سود می‌برد. این می‌تواند یک استراتژی عالی و تعیین کننده باشد. و همچنین ما راهنمایی‌های اضافه‌ای در راهنمای سرعت صفحه خود داریم که در خصوص نحوه کاهش بیشتر اندازه محتواست.

اندازه محتوا و درخواست‌ها بر اساس دامنه

بخش اندازه محتوا و درخواست‌ها بر اساس دامنه راه خوبی است که خدمات خارجی و اسکریپت‌های سایت را سریع مشاهده کنید. در مثال ما، می‌توانید ببینید که ما تمام دارایی‌های لازم برای بارگذاری از CDN خود را داریم. سپس یک بار HTML DOC اولیه برای سرور وب و یک تماس خارجی به دامنه گوگل آنالیتیکس وجود دارد. بسته به سایت، شما ممکن است خدمات خارجی بسیار بیشتری مانند فیس‌بوک، توییتر، Hotjar ، SumoMe، AdRoll، New Relic، CrazyEgg و … داشته باشید.

ابزار تست سرعت پینگدام

 

به طور کلی هر چه درخواست‌های خارجی کمتری داشته باشید بهتر است. چون چنین خدمات خارجی تاخیرهای خود، تاخیر TLS handshake، DNS lookups و… را دارند.

به طور کلی بهترین کار این است که تعداد درخواست‌ها را تا جای ممکن کاهش دهید و دارایی‌ها را در یک جا هاست کنید. مثلا آن‌ها را به سرور وب یا CDN خود ببرید. یک مثال می‌تواند font awesome باشد. به‌جای لینک‌دهی به اسکریپت خارجی برای font awesome، آن را دانلود کنید و مستقیم سرویس‌دهی کنید.

 

برای مطالعه ادامه ی متن به ابزار تست سرعت پینگدام در بلاگ پارمیسافت مراجعه کنید.

تکامل نرم افزار CRM : راه رسیدن به رضایت مشتری

۱,۶۶۸ بازديد

تکامل نرم افزار CRM : راه رسیدن به رضایت مشتری

 

هیچ شکی نیست که مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به سرعت در حال تبدیل شدن به بخش جدایی ناپذیری از بسیاری از کسب‌وکارهاست. وقتی شرکت‌ها با ما شخصاً ارتباط برقرار می‌کنند، همه ما خوشحال می‌شویم. مثلاً  اگر شرکت بیمه‌گرمان با ما تماس بگیرد تا درمورد مسائل جزئی یا اینکه سفر اخیرمان چگونه بوده سؤال بپرسد، با خود می گوییم «خوبی‌شان را می‌رساند که از من درمورد این مسائل می‌پرسند..!». این خوبی است؟ شاید؛ زیرکی است؟ قطعاً. به این کار می گویند مدیریت ارتباط با مشتری که کارش را خیلی خوب انجام می‌دهد.

پژوهشی که در شرکت گارتنر انجام شد، نشان داد که پذیرش فناوری‌های مبتنی بر اجاره‌ی نرم‌افراز مثل نرم افزار CRM باعث افزایش سرمایه‌گذاری در نرم‌افزار بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ خواهد شد. سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM که دارند به سرعت تبدیل به پر اولویت‌ترین و پرکاربردترین سرمایه‌گذاری در نرم‌افزار می‌شوند، در همه شرکت‌هایی که هر روز با آن‌ها ملاقات، صحبت یا معامله می‌کنید، ویژگی فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کنند.

 «CRM دارد به‌سرعت تبدیل به سیستمی می‌شود که شرکت‌ها بیشترین سرمایه‌گذاری را برایش می‌کنند»

 

آغاز کار CRM

تاریخچه و چگونگی تکامل نرم افزار CRM به دهه ۱۹۸۰ بر می‌گردد و تکامل آن با پیدایش بازاریابی داده‌ای آغاز شد. شرکت‌ها در آن زمان می‌توانستند از طریق تجزیه و تحلیل داده، باگروهی از مشتریان ارتباطات شخصی برقرار کنند. سیستم‌های CRM در دهه ۸۰ نامنظم بودند، کار با آن‌ها دشوار و به‌روزرسانی‌شان سخت بود. با این حال، سیستم‌های امروزی چندان به سیستم‌های آن زمان بی شباهت نیستد.

در دهه ۹۰ CRM برای هر دو طرف، یعنی هم شرکت‌ها و هم مشتریان منفعت داشت. با پیدایش برنامه‌هایی مانند ایرمایلز(که طرح‌هایی برای پاداش مشتریان وفادار بودند) یا جمع‌آوری اطلاعات مشتری در ازای خدمات مجانی، این سیستم‌ها برای هر دو طرف به شرایطی دوسر برد تبدیل شدند و تکامل صنعت CRM دائماً در حال پیشرفت بود.

پیدایش باگ کامپیوتری سال ۲۰۰۰، انفجار حباب دات کام و بازار CRM همگی با هم عقب کشیدند. از آنجایی که CRM خیلی زیاد و خیلی زود عرضه شد، نقش‌آفرینان زیادی وارد صنعت اجاره نرم‌افراز شدند و طبق گزارشات این صنعت سود خیلی زیادی را از دست داد. وقتی شرکت‌ها دیگر پولی برای فناوری دات کام نمی‌دادند، نرم‌افزار ابری از همه بیشتر صدمه دید و اثر غیر مستقیم صورت گرفت.

CRM کنونی

سیستم‌های CRM امروزه تکامل یافته‌اند، اغلب به عنوان نرم افزار CRM رایگان ارائه می‌شوند و در سیستم ابری قرار دارند.

 

برای مطالعه ادامه متن به تکامل نرم افزار CRM مراجعه کنید.

میانگین حقوق توسعه‌دهنده وردپرس و این‌که چگونه حقوق خود را افزایش دهیم؟

۱,۶۳۸ بازديد

حقوق توسعه‌دهنده وردپرس: میانگین آن، به علاوه این که چگونه حقوق خود را افزایش دهیم؟

ممکن است حقوق برای بعضی افراد یک تابو باشد، اما اگر یک توسعه‌دهنده وردپرس هستید یا داشتن کاری به عنوان توسعه‌دهنده وردپرس را در نظر دارید، دانستن این که حقوق توسعه‌دهنده وردپرس چقدر است و دیگران به عنوان چه‌قدر کسب می‌کنند جهت به حداکثر رساندن قدرت درآمد خود مهم است.

پس بیایید راجع به این راز صحبت کنیم. بیایید در خصوص میانگین حقوق توسعه‌دهنده وردپرس صحبت کنیم. سپس شما خواهید دانست که دقیقا چه‌قدر ارزش دارید (و چگونه می‌توانید بیشتر پول در بیاورید).

برای این که خوب به این موضوع بپردازیم، آن را به دو بخش تقسیم می‌کنیم.

در ابتدا نگاهی خواهیم داشت به داده‌ها از سایت‌های شغلی و پلت‌فرم‌های فریلنسینگ تا این موارد را بیاموزیم:

  • میانگین حقوق توسعه‌ دهنده وردپرس برای شغل‌های تمام وقت
  • نرخ‌های فریلنسینگ برای توسعه‌دهنده وردپرس چه‌قدر هستند
  • حقوق توسعه‌دهندگان وردپرس در مقایسه با دیگر توسعه‌دهندگان چگونه است؟ (توسعه‌دهندگان دروپال یا جوملا)

 

سپس وقتی مقادیر میانگین را پوشش دادیم، راهنمایی‌هایی در خصوص افزایش حقوق شما خواهیم داشت تا بتوانید خود را به سمت درست منحنی زنگی حقوق هدایت کنید.

اما در ابتدا چند هشدار…

محاسبه تک مورد «حقوق توسعه‌دهنده وردپرس» کار سختی است

مواردی هستند که می‌توانند این اعداد را تغییر دهند. در ابتدا از آن‌جایی که وردپرس بسیار محبوب است (در حال حاضر ۳۲ درصد وب را سایت‌های وردپرس تشکیل می‌دهند)، افراد بسیار زیادی هستند که برچسب «توسعه‌دهنده وردپرس» را با خود حمل می‌کنند.

برای مثال، تفاوت هست بین توسعه‌دهندگان وردپرس، و اجراکنندگان آن.

توسعه‌دهندگان آن‌هایی هستند که به طور مستقیم با کدها کار می‌کنند و به دنبال ساخت راه‌حل‌ها هستند، در حالی که اجراکنندگان بیشتر به دنبال استفاده از آن راه‌حل‌ها و تبدیلشان به سایت‌هایی برای مشتریان هستند.

اما بسیاری افراد، هر دوی آن‌ها را توسعه‌دهنده وردپرس تلقی می‌کنند. به خصوص زمانی که صحبت از فریلنسینگ باشد.

سپس طبیعت جهانی وردپرس نیز هست که کار را پیچیده‌تر می‌کند. توسعه‌دهندگان و فریلنسرهایی در سرتاسر دنیا هستند که یعنی جغرافیا، نقش پررنگی در میانگین درآمدها ایفا خواهد کرد. به خصوص زمانی که صحبت از نرخ‌های فریلنسرها باشد.

به طور کلی موارد زیادی وجود دارند که میانگین را منحرف می‌کنند، پس زمانی که به دنبال داده هستید، این موارد را در ذهن داشته باشید.

چیزی که سایت‌های شغلی در خصوص میانگین حقوق توسعه‌دهنده وردپرس می‌گویند

برای این بخش، داده‌های حقوق توسعه‌دهنده وردپرس را از سایت‌های محبوب شغلی جمع کرده‌ایم.

در تمام این سایت‌ها، ما برای میانگین حقوق توسعه‌دهنده وردپرس از ایالات متحده آمریکا استفاده می‌کنیم. به طور مشخص دیگر کشورها یا حتی ایالات خاصی در آمریکا، با این میانگین متفاوت خواهند بود:

  • Glassdoor: 68224 دلار (منبع)
  • Indeed: 59987 یا ۸۴/۲۸ دلار به ازای هر ساعت (منبع)
  • ZipRecruiter: 71019 دلار (منبع)
  • Payscale: 50447 دلار برای توسعه‌دهندگان وب وردپرس (منبع)
  • SimplyHired: 62164 دلار (منبع)
  • Neuvoo: 68250 دلار (منبع)

این اعداد را کنار هم بگذارید و میانگین ۶۳۳۴۸ دلار را برای توسعه‌دهندگان تمام وقت وردپرس در آمریکا به عنوان یک کل به دست خواهید آورد.

داده در خصوص نرخ‌های فریلنسینگ برای توسعه‌دهنده وردپرس چه می‌گوید؟

بسیاری از توسعه‌دهندگان وردپرس فریلنسرها هستند، نه کارمندان تمام وقت.

در اینجا ما داده‌هایی را از بازارهای محبوب فریلنسینگ جمع آوری می‌کنیم.

برخلاف حقوق‌های تمام وقت، لزوما یک میانگین اینجا وجود ندارد. در عوض محدوده غالب توسعه‌دهندگان فریلنس وردپرس را در هر پلت‌فرم پیدا می کنیم.

همچنین این اعداد نیز جهانی هستند. چرا که اکثر سایت‌های فریلنس، فریلنسرهایی از سرتاسر جهان دارند.

نرخ‌های فریلنسینگ توسعه‌دهنده وردپرس در بازار عمومی

منظور از عمومی اینجا بازارهای بزرگ فریلنسینگ مانند Upwork، Freelancer، People Per Hour و موارد دیگر است.

هر کسی می‌تواند در این بازارها ثبت‌نام کند و در واقع هیچ فرآیند ارزیابی وجود ندارد تا مشخص شود چه کسی می‌تواند خود را توسعه‌دهنده وردپرس بنامد.

در اینجا دو نکته داده‌ای وجود دارد…

اول این که با توجه به مقاله‌ای از upwork، میانگین حقوق توسعه‌دهنده وردپرس فریلنس در پلت‌فرم آن‌ها، در محدوده‌ای بین ۲۰ تا ۱۰۰ دلار است.

دوم، ما نگاهی انداختیم به مطلب مفیدی در People Per Hour  که فریلنسرها را بر اساس نرخ‌هایی که دریافت می‌کنند طبقه‌‌بندی کرده است.

حقوق توسعه‌دهنده وردپرس

از بین ۳۷۶۸ فریلنسری که با جست‌وجوی کلیدواژه «توسعه‌دهنده وردپرس»‌ نمایش داده می‌شوند، طبقه‌بندی نرخ‌ها به این شکل است:

  • ۶۷ درصد به ازای هر ساعت کمتر از ۱۵ دلار دریافت می‌کنند.
  • ۲۴ درصد به ازای هر ساعت بین ۱۵ تا ۳۵ دلار دریافت می‌کنند.
  • ۷ درصد به ازای هر ساعت بین ۳۵ تا ۶۰ دلار دریافت می‌کنند.
  • ۲ درصد به ازای هر ساعت بیش از ۶۰ دلار دریافت می‌کنند.

بازارهای تخصصی شده برای فریلنسینگ

اعداد بالا در بازار عمومی فریلنسینگ خیلی خاص به شمار نمی‌روند. در واقع ما باید با بریجت موافقت کنیم، این نرخ‌ها خیلی هم جذاب هستند!